Huurmogelijkheden

Zoekt u een ruimte om ongestoord te vergaderen? Of hebt u een zaal nodig voor uw presentatie of cursus? Dan is 'De Schammert' een logische keuze! Voldoende parkeermogelijkheden bij het pand, centraal gelegen in het landelijke Leende en toch bij een knooppunt van belangrijke autowegen, dus prima bereikbaar. We beschikken over een digitaal scherm, gratis Wifi en zorgen dat de koffie en thee klaar staat in de vergaderruimte. Uiteraard is het mogelijk hierbij een lekker stuk vlaai te serveren van onze plaatselijke bakker of een complete lunch te verzorgen tijdens de pauze. 

Bezettingsgraad van onze zalen en ruimtes.

Op onderstaande knop planning kunt u kijken of er op het moment dat u een ruimte wil huren bij ons, of de betreffende ruimten nog vrij is. (Het kan zijn dat de planning nog niet geheel is bijgewerkt door ons en nog ruimtes ingevuld moeten worden.) Voor reserveringen en of vragen kunt u een mail naar ons sturen naar beheer@deschammert.nl

check beschikbaarheid

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag verder. Hieronder vindt u een overzicht van onze diverse ruimtes. 

Cultuurzaal

Onze Cultuurzaal is geschikt voor uiteenlopende activiteiten zoals vergaderingen, lezingen, voorstellingen, presentaties, feesten, recepties en condoleances. De aanwezige tafels en stoelen (200 stuks) kunnen in diverse opstellingen neergezet worden.

De Cultuurzaal is in totaal 215 m2 groot en wordt per uur of dagdeel verhuurd. Deze ruimte beschikt over een ruim podium voorzien van licht en geluid.  Voor grote evenementen is de cultuurzaal uit te breiden met de naast gelegen sportzaal.

Vergaderzalen

'De Schammert' beschikt over drie vergaderzalen die per uur of dagdeel worden verhuurd. Alle zalen zijn voorzien van comfortabele stoelen, tafels, whiteboard, digitaal scherm en/of beamer. De vergaderzalen zijn zowel apart als gecombineerd te gebruiken middels een vouwwand. De tafels kunnen in uw gewenste opstelling geplaatst worden.

Sportzaal

Het dorpshuis biedt onderdak aan een zeer ruime sportzaal, dé plaats voor allerlei sportieve activiteiten, van badminton en turnen tot hiphoples en dans. Op de eerste verdieping bevinden zich kleedkamers voorzien van douches en toiletten. Ook is er een aparte EHBO-ruimte aanwezig. 

Reserveren van ruimten

Wil u een ruimte reserveren dan kunt u dit doen via onze knop contactformulier een mail te sturen, wij sturen u dan een inschrijfformulier toe waar u alle wensen aan kunt geven. 

Contact formulier